Florin Ghimiș. Bazar – Târgul de vechituri

carturesti.ro

𝐆𝐚𝐥𝐞𝐫𝐢𝐢𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐀𝐫𝐭𝐚̆ „𝐋𝐚𝐬𝐜𝐚̆𝐫 𝐕𝐨𝐫𝐞𝐥” 𝐏𝐢𝐚𝐭𝐫𝐚-𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭̦ a invitat publicul larg la o expoziție în premieră pentru acest spațiu, o expoziție personală de artă fotografică semnată de 𝐚𝐫𝐭𝐢𝐬𝐭𝐮𝐥 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐢𝐧 𝐆𝐡𝐢𝐦𝐢𝐬̦, 𝐢̂𝐧 𝐩𝐞𝐫𝐢𝐨𝐚𝐝𝐚 𝟏 – 𝟏𝟒 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞.

Vernisajul a avut loc 𝐦𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟑 𝐚𝐩𝐫𝐢𝐥𝐢𝐞, 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟕:𝟎𝟎, în cadrul căruia vor lua cuvântul Ștefan Potop, președintele Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Neamț, scriitorul și criticul de artă Emil Nicolae și artistul expozant.

Proiectul fotografic care se desfășoară în cele două săli ale galeriei, este constituit dintr-un anumit concept de expunere, în care este integrată sub formă de poveste o realitate de sub ochii noștri, explorată prin instrumente și tehnici artistice și prezentată așa cum este ea dar totodată surprinzătoare.

Sursa: Complexul Muzeal Național Neamț – https://cmnn.ro/expozitie/florin_ghimis_bazar_targ_de_vechituri/Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!