Conferință științifică la Muzeul Național de Istorie a României

carturesti.ro

Muzeul Național de Istorie a României vă invită miercuri, 10 aprilie 2024, începând cu ora 11:00, la conferința cu titlul „Research on Medieval Melee Weapons and Caltrops from the Collections of the National Museum of Romanian History in Bucharest and Its Broader Context”, susținută de prof. dr. mgr. Martin Husár și dr. Silviu Oța (MNIR).
Conferința se va desfășura exclusiv în limba engleză și va avea loc la Muzeul Național de Istorie a României, corp strada Poștei (intrarea B a muzeului), etaj II, sala „Mihai Viteazul”. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile. Pentru participare, înscrierea se face la adresa de e-mail: inscrierimnir@gmail.com.
Martin Husár își desfășoară activitatea în cadrul Institutului de Cercetare a Moștenirii Culturale „Constantin și Metodiu” (Facultatea de Arte, Universitatea Constatin Filozoful din Nitra – Slovacia), fiind un reputat cercetător în domeniul armamentului medieval din Europa Centrală și de Sud-Est.
Conferința prezintă rezultatul cercetărilor întreprinse în colecția Muzeului Național de Istorie a României, în perioada 2018-2024, alături de dr. Silviu Oța, șeful Secției Arheologie.
Vă așteptăm!

Sursa: https://www.mnir.ro/conferinta-stiintifica-la-muzeul-national-de-istorie-a-romaniei/Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!