Crampeie de istorie. Oameni si fapte

carturesti.ro
Jipa Rotaru s-a nascut sub auspicii favorabile sau intr-o zodie norocoasa. A primit destula inteligenta, pe care a pus-o in valoare prin studiul aprofundat al materiilor scolare. A continuat sa puna burta pe carte pana a absolvit o scoala militara de ofiteri si Facultatea de Istorie la Universitatea din Iasi. A urmat, ascendent, cariera militara, pe care, de la un anumit moment, a imbinat-o cu cea didactica, desavarsita prin obtinerea titlului de doctor in stiinte istorice (1988). S-a remarcat ca un profesor cu talent oratoric si calitati didactice, dublat de un istoric pur-sange, care studia, cerceta, elabora si publica articole si studii extrem de interesante si pertinente.
Studiile comandorului prof. univ. dr. Jipa Rotaru sunt actuale, profunde si pline de substanta istorica. Contin adevaruri istorice (unele suparatoare pentru prezent), analize politice si multe pilde pentru viitor. Sunt convins ca, in perioada urmatoare, vom mai avea placerea sa citim si alte lucrari semnate de fondatorul si liderul Scolii de la Maia. – Alin Spanu
  Sursa: libris.ro

Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!