NOAPTE MEDIEVALĂ LA MNIT

carturesti.ro

31 octombrie, 19.00 – 24.00 (23.30 ultima intrare)

Pentru că vrem să marcăm deschiderea Lapidariului medieval și premodern și mai știm și cât de dornici sunteți de joaca de-a Halloween-ul, ne-am gândit să vă provocăm iar: vă costumați în personaje medievale și aveți intrarea liberă în toate expozițiile noastre.

Noi oferim cadrul: decoruri, lumini, proiecții în curte, muzică, animatori și atelierele de educație muzeală La porțile infernului: Admetus și Alcestis*.
Voi populați atmosfera: vă costumați în ciocli, vrăjitoare, orice e întunecat și gotic, pentru a petrece împreună noaptea de Halloween.

Primii 100 de copii costmați primesc un cadou surpriză!

*La porțile infernului: Admetus și Alcestis:
Atelierele de educație muzeală se desfășoară în expoziția Grecii de peste mări (etajul II), de la 19.30, 20.30 și 21.30. Intrarea este gratuită, fără programare, dar în limita locurilor disponibile (15 locuri/atelier).

Sursa: https://mnit.ro/-/2023/10/18/noapte-medievala-la-mnit/Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!