Nici un atentat. Organizarea antiterorismului in Romania

libris.ro
Nici un atentat! – Organizarea antiterorismului in Romania (1948-1989)

Avand in vedere valoarea istorica si caracterul inedit al documentelor in discutie, maniera profesionista in care acestea au fost pregatite pentru tipar, valoarea studiului introductiv, cu o documentare ampla si cu un aparat critic care respecta perfect normele academice in vigoare, consideram ca volumul editat de Luminita Banu si Florian Banu, Nici un atentat! – Organizarea antiterorismului in Romania (1948-1989), isi gaseste locul in biblioteca oricarei persoane interesate de istoria terorismului si antiterorismului pe teritoriul Romaniei.
 
De altfel, tomul de fata vine chiar in intampinarea misiunii istorice cu care Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii a fost abilitat prin legea de infiintare – punerea la dispozitia publicului larg de documente si informatii complete cu privire la structura, componenta, metodele si activitatile Securitatii, in scopul stabilirii adevarului istoric asupra perioadei dictaturii comuniste. – Prof. univ. dr. Gheorghe Onisoru
  Sursa: libris.ro



Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!