Reduceri!

Regina Maria. Colectia Centenarul Marii Uniri

15,00lei

Availability: În stoc

A scrie o carte despre Regina Maria este cea mai mare onoare pe care o poate avea un cercetător şi, totodată, cea mai mare provocare, pentru că are datoria să scrie şi să transmită ȋn mod obiectiv şi corect toate faptele celei mai frumoase regine pe care a avut-o vreodată Europa.

 Ȋn istoria cunoscută a poporului nostru nu cred că a existat un conducător mai iubit decât regina noastră mamă. Indiferent ce s-a scris, ce se scrie și ce se va scrie despre ea, nici una din imaginile zugrăvite în condei despre “mama noastră” nu poate  transmite starea de spirit a celor care au avut bucuria să o cunoască. Nimic nu poate înlocui sentimentul pe care oamenii l-au avut în inima lor în momentul întâlnirii cu regina, cea dătătoare de speranță, liniște și lumină.

De ce o carte despre regina Maria în cadrul colecției ”CENTENARUL MARII UNIRI”? Ca să putem răspunde la această întrebare, ar trebui să facem o asociere simplă: rolul reginei-mamă în puzzle-ul complex din timpul începutului de secol XX la finalul căruia s-a realizat Marea Unire, este exact ca rolul unei regine pe tabla de șah la finalul unei partide.

Scopul acestei cărţi este să aducă la cunostinţa dragilor noștri cititori exact acele lucruri importante, pe care regina le-a zămislit pentru desăvârşirea idealului național al acestui popor și binele făcut acestei ţări ȋn întreaga ei viață.  

Marea provocare pe care ne-o asumăm, ține de modul prin care am ales să transmitem informațiile, astfel încât oricine să poată reţine cu uşurinţă ceea ce ne dorim să transmitem ȋn această carte. Considerăm că este un gest de normalitate, ca fiecare român să aibă bine ȋmpământenit ȋn fiinţa lăuntrică referinţele rolului celei mai iubite regine din istoria poporului nostru și mai ales în contextul înfăptuirii Marii Uniri.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Regina Maria. Colectia Centenarul Marii Uniri”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!