„Omagiu lui I.L. Caragiale” – Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova

carturesti.ro

Muzeul „I.L. Caragiale” din Ploiești, str. Kutuzov, nr. 1, secție a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Prahova, organizează vineri, 7 iunie 2024, ora 10.00, activitatea culturală „Omagiu lui I.L. Caragiale”.
La împlinirea a 112 ani de la trecerea în eternitate a genialului scriitor, tinerii care vor da viață personajelor caragialiene, elevi ai trupelor de teatru laureate ale celei de-a XXVI-a ediții a Concursului Național de interpretare artistică a personajelor caragialiene „Caragiale, contemporanul nostru”, vor porni într-o paradă a costumelor de epocă din incinta Muzeului „I.L. Caragiale”, către bustul scriitorului din apropierea Muzeului Ceasului „Nicolae Simache”, unde vor evolua într-un spectacol de teatru. Se vor depune buchete de flori la busturile scriitorului.
ing. Monica-Violeta Bostan
Conservator Muzeul „I.L. Caragiale”

Sursa: Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie PrahovaPoți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!