Zalău 550 – Retrospectiva evenimentelor culturale

carturesti.ro

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău, instituție subordonată Consiliului Județean Sălaj,  încheie seria manifestărilor culturale dedicate marcării celor 550 de ani de la momentul de început a tradiției urbane cu o întâlnire specială: ”Zalău 550 – Retrospectiva evenimentelor culturale”. Evenimentul va avea loc marți,  6 februarie 2024, de la ora 17,00, la Sala Porolissum a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

 Anul 2023 a fost marcat de o serie de evenimente culturale pe care le-am organizat în diferite locații din oraș, în cadrul unui amplu program cultural denumit „Zalău 550”. Și pentru că au fost multe momente în care am descoperit împreună diversele fețe ale devenirii orașului, precum și oamenii care au făcut istorie, în 6 februarie 2024 publicul este invitat să revadă instantanee din tot ce a însemnat celebrarea tradiției urbane a Zalăului. Evenimentul va include și proiecția unui documentar despre evoluția și dezvoltarea orașului, oferind o privire retrospectivă asupra transformărilor cheie din trecutul său și asupra dinamicii comunității locale din ultimii 550 de ani.

Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău dorește să mulțumească publicului, partenerilor și tuturor celor care au susținut și au participat la evenimentele desfășurate pe tot parcursul Anului ”Zalău 550”.

Vă așteptăm să ne fiți alături la eveniment și să experimentați împreună cu noi această explorare identitară  a Zalăului.

Dr. Corina Bejinariu,

Manager Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău

Sursa: muzeuzalau.roPoți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!