Anunț important din partea Muzeului Civilizației Gumelnița! Suntem încântați să vă informăm că etapa de înscriere la concursul nostru de promovare în rândul elevilor de liceu s-a încheiat cu succes!

carturesti.ro

🏺Anunț important din partea Muzeului Civilizației Gumelnița! 😊 Suntem încântați să vă informăm că etapa de înscriere la concursul nostru de promovare în rândul elevilor de liceu s-a încheiat cu succes! 🌟 Avem acum un grup entuziast de 50 de participanți gata să-și demonstreze creativitatea și pasiunea pentru cultura și civilizația Gumelnița.ℹ Participanții noștri vor avea o lună întreagă pentru a participa la seminariile de pregătire, organizate de către specialiștii noștri dedicați de la Muzeul Civilizației Gumelnița. 🏺Aceste sesiuni informative și interactive vor oferi o bază solidă de cunoștințe despre patrimoniul nostru cultural și vor oferi inspirație pentru crearea conținutului media.🔜 După aceste seminarii, participanții vor avea ocazia să își pună în practică abilitățile și cunoștințele acumulate, creând și promovând conținut unic și original. 📱Prin postările și activitățile lor, tinerii noștri ambasadori vor contribui la răspândirea conștientizării și aprecierii culturii Gumelnița în comunitatea lor și dincolo de ea.🙌 Urmăriți-ne pentru actualizări și pentru a susține eforturile și creativitatea acestor tineri talentați! 🤞🏻Să le urăm succes și să ne bucurăm împreună de această călătorie fascinantă în istoria și cultura noastră.


Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!