Cum sa distrugi America in trei pasi simpli

carturesti.ro

O carte despre dezintegrarea valorilor americane

Americanii nu se mai pot pune de acord asupra lucrurilor ce fac ca tara lor sa fie speciala si admirata pe mapamond. Unii dintre ei nici nu mai cred ca e speciala si ca merita aceasta admiratie. De fapt, lumea intreaga s-a schimbat foarte mult, iar odata cu ea si gandirea asupra rolului Statelor Unite in istorie si in prezent. Ben Shapiro observa ca valorile care pana mai ieri tineau natiunea unita astazi sunt virulent combatute.

Luandu-si ca repere documentele fondatoare ale Statelor Unite si clasicii liberalismului, el analizeaza in acest volum dezintegrarea valorilor americane si descrie orizontul spre care se indreapta tara. Face acest lucru fara a renunta la renumita lui verva polemica, lansand un avertisment impotriva politicilor stangii contemporane. Cum sa distrugi America in trei pasi simpli nu este, asadar, o carte comoda, dar constituie una dintre cele mai incitante invitatii la reflectie venite dinspre conservatorismul american actual.

„Majoritatea americanilor inca sustin libera initiativa. Dar o vor face si in viitor? Ben Shapiro ne arata ca asta depinde de angajamentele pe care le luam fata de filozofia, cultura si istoria noastra. Cititi aceasta carte si veti fi gata sa aparati cu toata inima sistemul care a schimbat lumea in bine.” ARTHUR C. BROOKS, PROFESOR LA HARVARD KENNEDY SCHOOL SI LA HARVARD BUSINESS SCHOOL

Acest titlu a aparut in colectia Sapiens la Editura ART

Traducere din limba engleza si note de Gabriel Tudor

Sursa: librex.ro

Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!