Amintirile Bucurestilor. Barbieri, frizeri, coafori

carturesti.ro
O noua carte imbogateste colectia Planeta Bucuresti, sub semnatura lui Dan Rosca: lucrarea intitulata Amintirile Bucurestilor. Barbieri, frizeri, coafori. Este prima carte din seria de autor Dan Rosca, de mult proiectata si mult asteptata de cititorii Planetei Bucuresti.
 
Am parcurs-o pe nerasuflate ca sa ma lamuresc ce si cum si inca o data din pura placere, calitatea scriiturii insotind frateste opu­lenta documentara. Mi s-a confirmat opinia ca este un capitol al unui singur volum de dimensiuni colosale, care ar putea sa fie intitulat Istoria detaliata a Bucurestilor. Modelul balzacian al Comediei Umane bate la ochi. Subcapitolele acestei noi sectiuni de mari di­mensiuni sunt, fiecare in parte, un studiu clasic de istorie, cu structura cronologica si cu note bibliografice, enumerate toate la „Cuprins”. Tematica volumului de fata este tratata minutios si din toate unghiurile posibile, bazata pe o documentare nebanuit de ampla, autorul zamislind poves­tiri captivante: e semnul sau distinctiv, semnatura sa stilistica. – Emanuel Badescu
  Sursa: libris.ro

Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!