Recomandare carte de istorie – Concepte-cheie din gândirea și cultura chineză Vol. VI


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro
Proiectul de difuzare a Conceptelor-cheie din cultura și gândirea chineză este unul fundamental, deosebit de important pentru popularizarea în plan internațional a principiilor și textelor clasice specifice culturii chineze. Traducerile termenilor din carte sunt rezultatul comun al eforturilor depuse de intelectuali străini și chinezi; traducerile au fost realizate în mod fidel după standardele textului original, reflectând, astfel, nivelul avansat de difuzare în limba engleză a cercetărilor destinate culturii chineze. Acest proiect este cu precădere academic, dar rămâne, totodată, accesibil, fiindcă noi ne adresăm nu doar sinologilor, ci, mai cu seamă, oamenilor de rând din afara Chinei.


Sursa: libhumanitas.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!