Recomandare carte de istorie – Contributii la istoria presei si publicitatii din Arges si Muscel


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro
Presa si publicitatea sunt domenii care au functionat cel mai frecvent impreuna de-a lungul istoriei. Presa din Arges si Muscel, subiect vizat de cartea de fata, nu a facut exceptie. Unde a aparut o publicatie locala, publicitatea a fost prezenta si cel mai adesea a ajutat la sustinerea financiara a ziarului/revistei respective. Publicitatea din provincia romaneasca este ruda saraca, insa de neignorat, a presei locale. Chiar daca de-a lungul istoriei presei argesene a aparut fragmentar, ea nu a disparut niciodata si chiar daca este uneori lipsita de creativitate nu o putem neglija, ea este un domeniu statutar. Informatiile obtinute pot fi pata de culoare din istoria presei si publicitatii nationale.


Sursa: libhumanitas.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!