Recomandare carte de istorie – Bucurestii Reginei Elisabeta a Romaniei


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro
Regina Elisabeta (1843-1916), prima Regina a romanilor, a fost scriitoare, poeta, a dus o viata de artista si a incurajat dezvoltarea artelor in patria de adoptie, pe care a iubit-o tot atat de mult ca pe aceea a nasterii sale. Intre textele pe care le-a lasat, unul dintre cele mai remarcabile este dedicat capitalei. De la primele impresii la sosirea in Bucuresti pana la descrierea evolutiei orasului de-a lungul domniei primilor suverani ai Romaniei, marturia Reginei aduce in fata ochilor cititorului din zilele noastre privelistea unei tari si a unui popor care au trecut fulgerator din Evul Mediu in cea mai avansata modernitate. O lectura tot atat de fermecatoare, pe cat de interesanta si instructiva.


Sursa: libhumanitas.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!