Recomandare carte de istorie – Nostradamus. Profetii complete pentru secolul XXI

carturesti.ro
Controversat medic si farmacist francez, Michel de Nostredame s-a bucurat de celebritate si recunoastere inca din timpul vietii. De la moartea sa, in iulie 1566, eveniment pe care l-a prevazut intocmai, profetiile sale au vazut necontenit lumina tiparului.

Atentatul de la 11 septembrie, Razboiul din Irak, tsunamiurile devastatoare din 2004/2005, inundatiile din New Orleans sau succesiunea la tronul britanic din 2022 sunt doar cateva dintre evenimentele prezise de acesta. Mario Reading ne ofera acum ocazia sa aruncam o privire asupra secolului XXI, chiar inainte ca mecanismul istoriei sa se puna in miscare. Ce ne rezerva oare viitorul? O alianta intre doua mari puteri pentru a pune capat razboaielor distrugatoare? Un nou crah? Un razboi global? Prabusirea monarhiei britanice? Michel de Noastradame (decembrie 1503-iulie 1566) a fost medic, cabalist si farmacist francez. A cunoscut celebritatea odata cu lucrarea Les Propheties, a carei aparitie, in 1555, a dus la crearea unui cult in jurul medicului francez. A fost protejat de acuzatii de blasfemie in perioada Inchizitiei de Caterina de Medici, care l-a chemat la Paris, unde a petrecut un timp alcatuind horoscoape personale si alinand durerile curtenilor. A incetat din viata la 63 de ani, rapus de guta, artrita si probleme cardiace, asa cum el insusi a prezis.
 
Mario Reading s-a nascut in Dorset si a copilarit in Anglia, Germania si in sudul Frantei. Cunoscator a patru limbi straine, si-a facut studiile la University of East Anglia, unde s-a specializat in literatura franceza si germana, precum si in traduceri. Un adevarat nomad, el si-a petrecut tineretea vanzand carti rare, predand echitatie in Africa, studiind dresajul la Viena, facand polo de performanta in India, Spania si Dubai si administrand plantatia de cafea a sotiei sale. A murit in 2017 la 64 de ani.
 
Interpretarea previziunilor lui Nostradamus seamana mult cu munca unui detectiv. Urmarirea intrepatrunderii de sensuri pentru atingerea unui final, concluzia (…) implica o munca de deductie extrem de satisfacatoare. – Mario Reading


Sursa: libris.ro

Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!