Recomandare carte de istorie – Nostradamus. Profetii complete pentru secolul XXI


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro
Controversat medic si farmacist francez, Michel de Nostredame s-a bucurat de celebritate si recunoastere inca din timpul vietii. De la moartea sa, in iulie 1566, eveniment pe care l-a prevazut intocmai, profetiile sale au vazut necontenit lumina tiparului.

Atentatul de la 11 septembrie, Razboiul din Irak, tsunamiurile devastatoare din 2004/2005, inundatiile din New Orleans sau succesiunea la tronul britanic din 2022 sunt doar cateva dintre evenimentele prezise de acesta. Mario Reading ne ofera acum ocazia sa aruncam o privire asupra secolului XXI, chiar inainte ca mecanismul istoriei sa se puna in miscare. Ce ne rezerva oare viitorul? O alianta intre doua mari puteri pentru a pune capat razboaielor distrugatoare? Un nou crah? Un razboi global? Prabusirea monarhiei britanice? Michel de Noastradame (decembrie 1503-iulie 1566) a fost medic, cabalist si farmacist francez. A cunoscut celebritatea odata cu lucrarea Les Propheties, a carei aparitie, in 1555, a dus la crearea unui cult in jurul medicului francez. A fost protejat de acuzatii de blasfemie in perioada Inchizitiei de Caterina de Medici, care l-a chemat la Paris, unde a petrecut un timp alcatuind horoscoape personale si alinand durerile curtenilor. A incetat din viata la 63 de ani, rapus de guta, artrita si probleme cardiace, asa cum el insusi a prezis.
 
Mario Reading s-a nascut in Dorset si a copilarit in Anglia, Germania si in sudul Frantei. Cunoscator a patru limbi straine, si-a facut studiile la University of East Anglia, unde s-a specializat in literatura franceza si germana, precum si in traduceri. Un adevarat nomad, el si-a petrecut tineretea vanzand carti rare, predand echitatie in Africa, studiind dresajul la Viena, facand polo de performanta in India, Spania si Dubai si administrand plantatia de cafea a sotiei sale. A murit in 2017 la 64 de ani.
 
Interpretarea previziunilor lui Nostradamus seamana mult cu munca unui detectiv. Urmarirea intrepatrunderii de sensuri pentru atingerea unui final, concluzia (…) implica o munca de deductie extrem de satisfacatoare. – Mario Reading


Sursa: libris.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!