Recomandare carte de istorie – Crimele Romaniei fasciste fata de poporul evreu


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro
Regimul comunist din Romania a reusit sa induca lumea in eroare cu privire la responsabilitatea regimului fascist roman, a armatei sale si a Jandarmeriei pentru Holocaustul evreilor din Romania si teritoriile pe care le-a ocupat in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Dovezile supravietuitorilor si documentele dezvaluite dupa revolutia din decembrie 1989 arata ca in afara de Germania nu a existat nicio tara care sa fi comis atrocitati impotriva poporului evreu precum Romania fascista.

Majoritatea popoarelor Europei au cooperat voluntar sau fortat cu nazistii si au existat multe hartuiri la adresa evreilor si pogromuri, dar nicio alta tara europeana nu a efectuat exterminarea evreilor in numar de sute de mii precum Romania fascista, armata ei si Jandarmeria.

Dr. Moshe Granot arunca o privire asupra acestei ucideri josnice in cartea sa scrisa in ebraica si tradusa in limba romana, un proiect initiat de inginerul israelian Eduard Almasi. – Adrian Grauenfels

Traducere din limba engleza de Adrian Grauenfels.
 
 


Sursa: libris.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!