Recomandare carte de istorie – Marginile Marii Uniri


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.
carturesti.ro

O perspectivă polemică, francmasonică și profană. În paginile acestei cărți voi încerca, în măsura documentației pe care am găsit-o, să observ și să subliniez rolul jucat de diferiți frați masoni sau de francmasonerie în sine în evenimentele pe care le evoc. De cele mai multe ori, acest rol este ocultat din lucrările de istorie. Teama de a nu părea conspiraționistă sau, dimpotrivă, apologetică, slaba cunoaștere a fenomenului masonic, în fine, varii motive îi fac pe majoritatea istoricilor să analizeze eve­nimentele făcând totală abstracție de conexiunile dintre istoria mare și istoria discretă a masoneriei speculative. Așa cum voi arăta mai departe, nimic mai greșit. Alexandru Cristian Surcel


Sursa: libhumanitas.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!