Recomandare carte de istorie – Intemeierea Romei. De la origini la cucerirea Italiei. Vol. 3. Descopera istoria


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro
O trecere în revistă a istoriei originilor Romei ne conduce de la întemeiere mitică a orașului până la instaurarea Republicii în 509 î.Hr., trecând prin perioada monarhică. Primele secole ale Republicii au fost turbulente, dominate de tensiuni sociale între patricieni și plebei, de războaiele de cucerire a peninsulei italice și de dificultatea de a stabili noi instituții de guvernare care să contribuie la pacea socială. Cu toate acestea, marile victorii obținute au pus Roma pe drumul spre o viitoare expansiune în bazinul mediteraneean.


Sursa: litera.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!