Recomandare carte de istorie – Reconfigurarea securității și a relațiilor internaționale în secolul 21 (vol. IV). Razboiul de agresiune pe scara larga in Ucraina, in plin secol 21

lenjeriapufoasa.ro
Razboiul de agresiune pe scara larga in Ucraina, in plin secol 21 este cel de-al patrulea volum al tetralogiei Reconfigurarea securitatii si a Relatiilor Internationale in Secolul 21. Este un volum revelator pentru ca, dupa analiza actorilor, relatiilor si politicii de putere, a tipologiilor si generatiilor succesive de amenintari si conflicte, dupa trecerea in revista a scenariilor prospective, probeaza ca intregul esafodaj teoretic folosit a dus catre o analiza care a fost corecta. Premiza si teza primelor trei volume a fost ca tranzitia de la bipolarism s-a incheiat si ca situatia de incertitudine, turbulenta si crize pe care o traversam va dura o generatie. Mai exact ca tranzitia post-Razboi Rece nu s-a facut de la o stare de stabilitate la o alta formula stabila, ci la una de turbulenta, care va dura. Succesul inregistrat de primele trei volume ale tetralogiei. Reconfigurarea securitatii si a Relatiilor Internationale in Secolul 21, justifica pe deplin interesul acordat celui de-al patrulea volum, asteptat cu interes de publicul de specialitate, in contextul in care lucrarea trateaza o problema extrem de complexa: razboiul de agresiune asupra Ucrainei, cauzele, perspectivele si predictii ale modului in care acest conflict s-ar putea incheia.


Sursa: libhumanitas.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!