Recomandare carte de istorie – Augustus. Revolutionarul care a devenit imparat


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro
In aceasta biografie mult asteptata, Goldsworthy isi foloseste din plin cunoasterea aprofundata a surselor antice, relatand evenimentele petrecute pe parcursul lungii vieti a lui Augustus in detalii niciodata dezvaluite pana acum. Goldsworthy ne prezinta portretul omului din spatele miturilor: un manipulator, propagandist si adevarat regizor al politicii de culise versat, generos, dar si crud. Sub domnia lui Augustus imperiul a prosperat, dar succesul sau a fost permanent in pericol, iar traseul, intens imprevizibil.


Sursa: libhumanitas.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!