EDUCAŢIA ALTFEL LA MUZEE – Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro

EDUCAŢIA ALTFEL LA MUZEE

Biroul Istorie al Muzeului Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova desfăşoară în perioada martie-aprilie 2023 proiectul educativ Şcoala altfel la Muzeu, dedicat activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare. Programul a fost iniţiat de Ministerul Educaţiei în anul 2012, propunându-şi, încă de atunci, implicarea elevilor şi cadrelor didactice în activităţi, care să le pună în valoare capacităţile în diferite domenii.
Biroul Istorie, prin oferta educaţională, propune lecţii tematice şi ateliere cuprinse în două mari teme: Istoria altfel la muzeu şi Tradiţii şi obiceiuri la români. Acestea se adresează atât celor mici, de vârstă preşcolară, cât şi celor ajunşi pe băncile şcolii.
Prezentările teoretice sunt completate, uneori, de ateliere practice, care îmbină distracţia cu educaţia şi sunt concepute pentru copiii cu imaginaţie şi dorinţă de a afla cât mai multe despre istoria, cultura şi civilizaţia României.
Mulţumim cadrelor didactice implicate în activităţile desfăşurate în colaborare cu instituţia noastră, care au înţeles că educaţia copiilor nu se face numai în şcoală, ci şi în muzee/case memoriale.
 
 

Sursa: Muzeul Judetean de Istorie si Arheologie Prahova


Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!