Recomandare carte de istorie – Casele si palatele Bucurestilor. Istoric, dictionar, ghid

lenjeriapufoasa.ro
Casa este acolo unde incepi – Thomas Stearns Eliot (1888-1965), poet, dramaturg englez.
 
Consideram ca intentia care a stat la baza elaborarii acestei lucrari prezinta interes nu numai pentru istoria arhitecturii, ci si pentru istoria economica, sociala, culturala a Bucurestilor, in contextul celei generale a tarii.
In intentia noastra, aceasta lucrare se adreseaza atat cercetatorilor, specialistilor, cat si unui larg public, inclusiv turistilor, interesati de trecutul, prezentul si perspectivele de evolutie a Bucurestiului.
Cu referite la un context mai larg, potrivit specialistilor domeniului, impartasita desigur de paturi mai largi de persoane interesate, „monumentul arhitectural”, in care fara indoiala se incadreaza si CASA „Este o enciclopedie culturala, o sursa nepretuita de informatie, o cuanta de identitate, o farama din istoria locului si a lumii, iar lecturarea lui ne ofera o experienta unica si deseori profund emotionala. – Alexandru Popescu


Sursa: libris.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!