Recomandare carte de istorie – Cascada de argint. Cum a câștigat America Războiul din Pacific la Midway


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.
carturesti.ro

„Bătălia de la Midway, din iunie 1942 a ocupat pe bună dreptate un loc important în istoria celui de-Al Doilea Război Mondial. Iar această nouă carte, bună și semni­fica­tivă, scrisă de profesorul Brendan Simms și de veteranul Steve McGregor, nu ne amintește doar de importanța și drama­tismul bătăliei de la Midway, dar ne și demonstrează clar că victoria SUA nu a fost doar un noroc, în ciuda opiniei contrare obișnuite. Simms și McGregor relatează o poveste fascinantă despre migrațiune, inovare și abilitate, care ne poartă din California anilor ’20 până la crucialele cinci minute care au pecetluit distrugerea forțelor japoneze – și de acolo la lecția bătăliei cruciale pentru niște State Unite care încă o dată înfruntă în Pacific o putere în ascensiune. Cascada de argint este o poveste cu personaje, cadre și probleme americane autentice, și cu un eroism care va rămâne în mintea cititorului mult timp după ce a lăsat jos cartea.” – General în retragere al armatei SUA, David Petraeus, fost comandant în timpul operațiunilor din Irak, șef al Comandamentului Central SUA și al trupelor SUA și de coaliție în Afganistan și fost director al CIA


Sursa: libhumanitas.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!