Recomandare carte de istorie – Reconfigurarea securității și a relațiilor internaționale în secolul 21 (vol. I). Actori, relații și politică de putere în secolul 21


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.
carturesti.ro

„Actori, relații și politică de putere în secolul 21” este primul volum din tetralogia „Reconfigurarea securității și a relațiilor internaționale în secolul 21”. În situația actuală a lumii – conturată după anexarea Crimeei, în februarie 2014 – incertitudinea și turbulența vor fi o constantă pe o perioadă de o generație – 20 de ani, până la așezarea deplină a sistemului internațional pe baza unor noi formule stabile, convenite de viitoarea guvernanță globală, consacrată normativ și respectată la nivel global.


Sursa: libhumanitas.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!