Recomandare carte de istorie – Ion I.C. Bratianu

carturesti.ro

Ion I.C. Bratianu a fost o personalitate cu aura de legenda, cu un rol deosebit in istoria neamului nostru, un politician de exceptie, un orator de marca, un diplomat innascut. A fost supra-numit „fauritorul Romaniei Mari”, pentru deosebitele merite avute la construirea Romaniei moderne, fiind una dintre cele mai importante figuri politice din secolul al XX-lea.
 

Cartea de fata ne ofera o istorie a vietii sale publice, de lider politic, de om de stat, oprindu-se asupra momentelor-cheie din cariera sa. E suficient sa citam din discursurile sale istorice pentru a ne da seama ca, avem de-a face cu un om de exceptie, un adevarat model pentru generatiile de azi: Cei mai multi isi inchipuie ed politica e un fel de distractie, cu foloase si onoruri, dar politica e ceva grav de tot, ai in mana ta viata si viitorul tarii tale.
 

Bine ar fi daca si politicienii de azi i-ar cunoaste si urma viziunea si atitudinea…


Sursa: librex.ro

Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!