Recomandare carte de istorie – De la primavara araba la razboi civil. Evolutia conflictului din Siria


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro
Cartea de fata reprezinta o sinteza a celor mai importante evenimente care au modelat cursul razboiului civil din Siria. Imediat dupa incheierea celui de-al Doilea Razboi Mondial, natiunile arabe, ale caror relatii au oscilat intre prietenie si animozitate, au creat o organizatie care sa faciliteze cooperarea dintre ele, Liga Araba. Aceasta organizatie regionala a fost cea care a facut primele demersuri in vederea solutionarii conflictului din Siria inca din etapa in care acesta era privit ca o simpla criza pe lista lunga de revolte care au tulburat pacea si stabilitatea regiunii. Mai tarziu, Organizatia Natiunilor Unite a fost promotorul mai multor planuri de pace care, rand pe rand, au esuat. Este lumea araba rezistenta la mediere sau este pur si simplu condusa de politicieni megalomani? 


Sursa: libhumanitas.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!