Recomandare carte de istorie – Fata Padurii si Omul Noptii


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro
Timpul prezent constata o graduala retragere a supranaturalului in zona fictiunii. Mai exista insa spatii privilegiate, in matca gandirii populare, in care au loc intalniri cu fiinte supranaturale. Despre aceste intamplari nemaivazute si nemaiauzite, cercetatorul Constantin Eretescu a discutat cu informatorii-tarani, pentru care povestirile folclorice sunt asemenea unor stiri de ultima ora, petrecute cu putin timp in urma si care nu pot fi puse la indoiala. Astfel, autorul a adunat si a organizat sute de texte, atat romanesti, cat si straine, alcatuind masivul studiu despre Fata Padurii si Omul Noptii, doua fiinte mitic-legendare gemelare.


Sursa: libhumanitas.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!