Recomandare carte de istorie – Guvernari politice post-totalitare din Republica Moldova (2012-2022)


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro
Actuala lucrare reprezinta, de fapt, o continuare a primului volum, intitulat,, Regimul post-totalitar din Republica Moldova(1990-2012)”, si a tratat evolutia regimului politic din Basarabia, in perioada mentionata. De data aceasta, autorul a mers mai departe cu analiza evenimentelor politice din Republica Moldova, care au urmat anului 2012, ajungand la zi, respectiv pana in anul 2022. In acest fel, autorul a urmarit ca, prin cele doua volume, sa prezinte o fresca cat mai completa a istoriei politice recente a Basarabiei, pentru o perioada de peste 30 de ani. Textul volumului este completat de 9 anexe, cuprinzand structurile nominale ale celor 8 guverne care s-au succedat la conducerea Republicii Moldova in perioada analizata.


Sursa: libhumanitas.ro

Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!