Villae rusticae in Dacia Superioara (I)


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro

Subiect: Villae rusticae en Dacie Superieure (I) Apres la transformation de la Dacie en province romaine, son territoire connut une intense colonisation. Bien des colons, surtout des veterans, s’etablissent sur la parcelle obtenue de l’ager publicus, en y fondant des exploitations agricoles, des menages a beaucoup de constructions annexes, pour la plupart entourees de remparts legers. Ces ensembles, connus sous le nom de villae rusticae, produisaient df’s biens destines non seulement a la vie menagere, mais aussi au marche.

Citeste mai jos:

Sursa: Biblioteca Digitala


Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!