Doua placi de la Drobeta reprezentand cavalerii danubieni


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro

Subiect: Deux tablettes de Drobeta des chevaliers danubiens Les auteurs presentent deux tablettes fragmentaires de „Chevaliers danubiens” decouvertes au cours du degagement de la terre recemment deposee d’une ancienne fouille de Al. Barcacila, dans la retentura sinistra du castellum romain de Drobeta. Le premier des reliefs, execute sur une plaque de plomb (8X3,6 cm), etait divise en quatre registres verticales, presentant des analogies importantes avec une piece de Orlea. Il y a des ressemblances assez remarquables surtout quant a la composition et l’iconographie.

Citeste mai jos:

Sursa: Biblioteca Digitala


Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!