Deschiderea expoziției „Libanul, văzut din România” la Muzeul Național de Istorie a României

lenjeriapufoasa.ro

noiembrie 25, 2022

Muzeul Național de Istorie a României a vernisat ieri, 24 noiembrie 2022, expoziția „Libanul, văzut din România” organizată sub egida Ministerului Culturii, în parteneriat cu Ambasada Republicii Libaneze în România, Muzeul Național Hărților și Cărții Vechi, Muzeul Național al Literaturii Române, Biblioteca Academiei Române, Biblioteca Sfântului Sinod, Primăria Capitalei, și cu sprijinul doamnei dr. Ioana Feodorov-Cândea.
Prilejuită de Ziua Națională a Republicii Libaneze, expoziția cuprinde variate bunuri de patrimoniu, multe expuse în premieră, icoane maronite și alte obiecte de cult, hărți din secolele XVI-XVIII, ordine și decorații libaneze, țesături tradiționale, mărci poștale, piese de metal și de sticlă, din colecția doamnei dr. Ioana Feodorov-Cândea și din colecțiile Muzeului Național de Istorie a României și ale Muzeului Național al Hărților și Cărții Vechi.
Expoziția este deschisă la Muzeul Național de Istorie a României, până pe 4 decembrie 2022.
 
Vă așteptăm cu drag!

Sursa: https://www.mnir.ro/portfolio/deschiderea-expozitiei-libanul-vazut-din-romania-la-muzeul-national-de-istorie-a-romaniei/


Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:




Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!