Sesiunea anuală de comunicări științifice la Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș

carturesti.ro

În perioada 5-7 octombrie 2022, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, instituție publică de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Județean Maramureș, organizează Sesiunea anuală de comunicări științifice.

La sesiune vor participa profesori de istorie, cercetători științifici și specialiști în domeniul muzeal din Sibiu, Brașov, Sighișoara, Mediaș, Făgăraș, Turda, Sebeș, Bistrița, Zalău, Satu Mare și Baia Mare.

Lucrările sesiunii din data de 6 octombrie 2022 se vor desfășura la sediul instituției din strada Monetăriei nr. 1-3 și vor fi publice (atașăm programul complet), fapt pentru care lansăm o invitație celor pasionați de istorie de a audia comunicările științifice ale participanților.

Vă așteptăm cu drag!

Share This Post On

Sursa: https://www.muzeubaiamare.ro/sesiunea-anuala-de-comunicari-stiintifice-la-muzeul-judetean-de-istorie-si-arheologie-maramures/Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!