Muzeul Național de Istorie a României este partener special Romanian Jewelry Week 2022

GRATIS! Cere acces pentru una dintre edițiile Istorie Veche premium lansate până acum: click aici.


5.5 lei pentru o oră de istorie în fiecare lună, cu lucruri pe care le știai mai puțin sau poate nu le știai deloc despre istoria României!

octombrie 05, 2022

În perioada 5-9 octombrie 2022, Muzeul Național de Istorie a României este partener special Romanian Jewelry Week 2022 și organizează în colaborare cu Assamblage Institutul de Artă și Design o serie de activări speciale – o expoziție capsulă de bijuterie contemporană Corina Cubici (România) și Ana Fanigina (Letonia), un workshop demonstrativ de șlefuire și fațetare pietre semiprețioase și un tur ghidat în expoziția permanentă a Tezaurului Istoric.
: 5 – 9 octombrie, 10.00 – 18.00
: , . – Workshop demonstrativ de șlefuire și fațetare pietre semiprețioase susținut de David Sandu, fondatorul Assamblage Institutul de Artă și Design. Expoziție capsulă Corina Cubici și Anna Fanigina. Tur ghidat Tezaurul Istoric.
Accesul se face pe baza achiziției în prealabil a biletului general de acces în muzeu disponibil online aici sau direct la intrarea in muzeu – https://mnir.booktes.com
Vă așteptăm cu drag!

Sursa: https://www.mnir.ro/portfolio/muzeul-national-de-istorie-a-romaniei-este-partener-special-romanian-jewelry-week-2022/


Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!