O nouă premieră pentru Muzeul Civilizaţiei Gulmelniţa: participarea în cadrul unui proiect expoziţional internaţional pe continentul American

GRATIS! Cere acces pentru una dintre edițiile Istorie Veche premium lansate până acum: click aici.


5.5 lei pentru o oră de istorie în fiecare lună, cu lucruri pe care le știai mai puțin sau poate nu le știai deloc despre istoria României!

O nouă premieră pentru Muzeul Civilizaţiei Gulmelniţa: participarea în cadrul unui proiect expoziţional internaţional pe continentul American

Tipărire
Email

 
Dragi prieteni ne face plăcere să vă anunţăm o nouă premieră pentru Muzeul Civilizaţiei Gulmelniţa: participarea în cadrul unui proiect expoziţional internaţional pe continentul American. La nivel naţional de această expoziţie s-a îngrijit echipa de la Muzeul Naţional de Istorie a României în colaborare cu alte 5 muzee din ţară printre care şi Muzeul Civilizaţiei Gulmelniţa şi alături de alte 20 de muzee din zona Europei de Sud-Est. Proiectul, intitulat „First Kings of Europe”, este organizat de Institute for the Study of the Ancient World (New York), Field Museum of Natural History (Chicago) şi Canadian Museum of History (Quebec). Deschiderea expoziţiei pentru publicul din New York va avea loc pe 20 Septembrie 2022. Printre cele 750 de exponate din întreg spaţiul est-european prezentate în faţa publicului american se vor regăsi şi o serie de obiecte din patrimoniul muzeului nostru.


Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris


Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!