Calul și călărețul. Elemente de harnașament din colecția de epocă medievală – Muzeul Județean de Istorie și Arheologie din Baia Mare

carturesti.ro

         Săptămâna aceasta, joi, 18 august 2022 va fi vernisată la ora 12.00 o nouă expoziție temporară dedicată calului și călărețului din epoca medievală. Vor fi expuse piese de harnașament datate în secolele XVII-XVIII, ce aparțin Colecției vechi a Muzeului Județean de Istorie și Arheologie, Maramureș. Expoziția se va putea vizita până la data de 11 septembrie 2022. Acest eveniment este realizat de muzeograf dr. Sorana Mișca.

         Vă așteptăm cu drag la sediul Muzeului pe strada Monetăriei, nr. 1-3, Baia Mare. Programul de vizitare de marți până duminică de la ora 10 la 16.30.

Share This Post On

Sursa: https://www.muzeubaiamare.ro/calul-si-calaretul-elemente-de-harnasament-din-colectia-de-epoca-medievala/Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!