Capitol gratuit din cartea Istorie Furată – Întemeierea Țării Românești Radu Negru Vodă între legendă, mit și adevăr


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.cartepedia.ro

Oferim gratuit un capitol din cartea noastră recentă: Istorie Furată-Întemeierea Țării Românești-Radu Negru Vodă între legendă, mit și adevăr. Toată lumea primește capitolul dacă:

 1. distribuie postarea originală de pe pagina oficială de Facebook
 2. lasă un comentariu la acea postare
 3. ne scrie în formularul de contact de aici: http://istorieveche.ro/contact/
 4. ne trimite un email la contact@istorieveche.ro

Reamintim ca puteti achizitiona cartea de pe magazinul online: 

Intemeierea Tarii Romanesti Radu Negru Voda intre legenda, mit si adevar

PS: Aici este postarea originală de pe Facebook: https://www.facebook.com/istorie.veche/posts/1215329491880637


Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

 1. Carturesti
 2. Litera
 3. Librex
 4. Libris
 5. Cartepedia
 6. Okian.ro
 7. Librarie.net
 8. Compania de Librarii Bucuresti
 9. Anticexlibris

2 thoughts on “Capitol gratuit din cartea Istorie Furată – Întemeierea Țării Românești Radu Negru Vodă între legendă, mit și adevăr”

 1. Florin Chirila

  Domnilor, îmi cer scuze, dar este destul de jenant. Parcă sunteți o marcă de șampon care dă gratis niște mostre dacă dai like și semnezi pe un tabel. Dacă ați fi pus gratuit la dispoziție un capitol pur și simplu, fără alte șmecherii de marketing ieftin, l-aș fi citit și aș fi decis dacă vreau cartea sau nu. Așa, mi-am făcut deja o impresie (posibil nedreaptă, dar nu e vina mea) despre seriozitatea demersului dvs. publicistic și nu mai sunt interesat nici de capitol, nici de produsul finit.
  Vă doresc succes.

  1. istorieveche

   Da, se numeste marketing, iar marketing-ul este singura modalitate prin care Romania va fi promovata si recunoscuta. Va rugam sa tratati munca noastra cu respect si sa nu ne comparati cu samponul, de altfel, foarte important pentru igiena. Demersul nostru este cultural, pacat ca nu vedeti asta. Iar cultura este igiena pentru Romania. 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!