Capitol gratuit din cartea Istorie Furată – Întemeierea Țării Românești Radu Negru Vodă între legendă, mit și adevăr

Venio este partenerul istorieveche.ro! Pe https://venio.ro gășești furnizori de încredere pentru evenimentele de suflet din viața ta!

Oferim gratuit un capitol din cartea noastră recentă: Istorie Furată-Întemeierea Țării Românești-Radu Negru Vodă între legendă, mit și adevăr. Toată lumea primește capitolul dacă:

 1. distribuie postarea originală de pe pagina oficială de Facebook
 2. lasă un comentariu la acea postare
 3. ne scrie în formularul de contact de aici: http://istorieveche.ro/contact/
 4. ne trimite un email la contact@istorieveche.ro

Reamintim ca puteti achizitiona cartea de la editura Librex: https://www.librex.ro/istoria-romanilor/istorie-furata-intemeierea-tarii-romanesti-radu-negru-voda-intre-legenda-mit-si-adevar.html

PS: Aici este postarea originală de pe Facebook: https://www.facebook.com/istorie.veche/posts/1215329491880637

2 thoughts on “Capitol gratuit din cartea Istorie Furată – Întemeierea Țării Românești Radu Negru Vodă între legendă, mit și adevăr”

 1. Florin Chirila

  Domnilor, îmi cer scuze, dar este destul de jenant. Parcă sunteți o marcă de șampon care dă gratis niște mostre dacă dai like și semnezi pe un tabel. Dacă ați fi pus gratuit la dispoziție un capitol pur și simplu, fără alte șmecherii de marketing ieftin, l-aș fi citit și aș fi decis dacă vreau cartea sau nu. Așa, mi-am făcut deja o impresie (posibil nedreaptă, dar nu e vina mea) despre seriozitatea demersului dvs. publicistic și nu mai sunt interesat nici de capitol, nici de produsul finit.
  Vă doresc succes.

  1. istorieveche

   Da, se numeste marketing, iar marketing-ul este singura modalitate prin care Romania va fi promovata si recunoscuta. Va rugam sa tratati munca noastra cu respect si sa nu ne comparati cu samponul, de altfel, foarte important pentru igiena. Demersul nostru este cultural, pacat ca nu vedeti asta. Iar cultura este igiena pentru Romania. 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.