Documentar despre Sarmizegetusa Regia

Venio este partenerul istorieveche.ro! https://venio.ro te pune in legatura cu furnizori care iti trimit oferta personalizata pentru nevoia ta de produse. Trimite cererea ta pentru masti si manusi de protectie sau dezinfectanti aici: https://venio.ro/trimite-mesajul-tau-furnizorilor

Documentarul de mai jos nu reflectă neapărat punctul de vedere al autorului site-ului istorieveche.ro însă reprezintă un adevărat izvor de informare.

Am mai discutat despre Sarmizegetusa și localizarea sa în articolele bazate pe lucrările lui Constantin Zagoriț. Am urmărit detalii despre războaiele purtate între daci și romani în Războaiele daco-romane interpretate de un militar – Contantin Zagoriț – primul război precum și informații despre al doilea război și despre a doua capitală a Daciei în Războaiele daco-romane interpretate de un militar – Contantin Zagoriț – al doilea război și a doua capitală a Daciei.

De asemenea, într-o altă lucrare a lui Constantin Zagoriț, Sarmizegetusa, acesta stabilește locația cetății lângă Hațeg, la Subcetate. Detalii și hărți inedite pot fi găsite în cele două părți publicate aici: Localizarea Sarmizegetusei – Subcetate – Hațeg – prima parte și Localizarea Sarmizegetusei – Subcetate – Hațeg – a doua parte.

sarmizegetusa_regia

Sursa: youtube.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.