Documentar despre Sarmizegetusa Regia


Foloseste codul PREMIUM20 pentru 20 de lei reducere atunci cand cumperi cele 12 editii Istorie Veche premium dintre martie 2022 si februarie 2023. Peste 12 ore de articole de istorie pe care le primesti pe email si pe care poti sa accesezi de oriunde ai internet pe mobil, tableta sau laptop/PC.
carturesti.ro

Documentarul de mai jos nu reflectă neapărat punctul de vedere al autorului site-ului istorieveche.ro însă reprezintă un adevărat izvor de informare.

Am mai discutat despre Sarmizegetusa și localizarea sa în articolele bazate pe lucrările lui Constantin Zagoriț. Am urmărit detalii despre războaiele purtate între daci și romani în Războaiele daco-romane interpretate de un militar – Contantin Zagoriț – primul război precum și informații despre al doilea război și despre a doua capitală a Daciei în Războaiele daco-romane interpretate de un militar – Contantin Zagoriț – al doilea război și a doua capitală a Daciei.

De asemenea, într-o altă lucrare a lui Constantin Zagoriț, Sarmizegetusa, acesta stabilește locația cetății lângă Hațeg, la Subcetate. Detalii și hărți inedite pot fi găsite în cele două părți publicate aici: Localizarea Sarmizegetusei – Subcetate – Hațeg – prima parte și Localizarea Sarmizegetusei – Subcetate – Hațeg – a doua parte.

sarmizegetusa_regia

Sursa: youtube.com


Fii la curent cu noutati despre istorie

Email:
Poți să ne susții cumpărând cărți de la Carturesti, Litera, Librex, Libris, Cartepedia, Librarie.net, Okian.ro, Compania de Librării București, Anticariat-Unu sau Anticexlibris folosind linkurile de mai jos:

  1. Carturesti
  2. Litera
  3. Librex
  4. Libris
  5. Cartepedia
  6. Okian.ro
  7. Librarie.net
  8. Compania de Librarii Bucuresti
  9. Anticexlibris

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Continutul este protejat!